SRB
Profession

Butiksmedarbetare/Merchandiser


Due date

16-06-2019

Selection process is ongoing so make sure to send your application as soon as possible.


Place

Norra Stockholm


Form of emplyment

Deltid


Hours per week

25


Salary

Enligt Handels kollektivavtal


SRB söker butiksmedarbetare till semestervikariat i norra Stockholm

Söker du ett deltidsjobb där du får jobba praktiskt i olika butiksmiljöer? Är du en självgående och framåt person som trivs med eget ansvar? Vi söker nu en person som vill jobba som Butiksmedarbetare/Merchandiser under v. 29-32 i norra Stockholm.

Om dig
Som Butiksmedarbetare/Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill jobba ca 25-30 timmar per vecka i norra Stockholm v. 29-32. Utbildning sker senast under v. 27-28, men kan tidigareläggas beroende på önskemål och tillgänglighet. Arbetet är förlagt dagtid måndag till fredag i olika butiker inom bygghandeln och för att ha möjlighet att ta sig mellan butikerna behöver man ha tillgång till egen bil samt körkort. Vid intresse finns det även möjlighet att arbeta mer med andra uppdrag både innan och efter vikariatet. Det är positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete

Arbetsuppgifter
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Om oss
SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med ca 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 900 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom DVH/retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.Kontaktinformation


Rekryteringsansvarig
Anna Welin
08-120 020 66