SRB
Profession

Butiksmedarbetare/Merchandiser


Due date

28-05-2019

Selection process is ongoing so make sure to send your application as soon as possible.


Place

Enköping


Form of emplyment

Extra-vid-behov


Salary

Enligt Handels kollektivavtal.


Extrajobb som butiksmedarbetare i Enköping

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av arbete i butik med eget ansvar? Vi söker nu en person som vill arbeta extra som Merchandiser i Enköping med omnejd.

Vi erbjuder
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler uppdrag framöver.

Vi söker dig
Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov med varuplock i butiker i Enköping med omnejd. Du blir en del av vår vikariepool där du kommer bli tillfrågad om att utföra uppdrag under olika perioder. Det kommer finnas möjlighet att arbeta med fler uppdrag under arbetstoppar, kampanjer och i projekt. Det är meriterande för tjänsten om du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Om oss
SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 400 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud av merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Om tjänsten
Arbetet sker i huvudsak dagtid vardagar, men kan komma att innebära arbete på kvällar och helger vid specifika kampanjer/projekt.

Ansök
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.Kontaktinformation


Rekryteringsansvarig
Felicia Foday
08-120 020 49