SRB
Profession

Butiksmedarbetare/Merchandiser


Due date

11-06-2019

Selection process is ongoing so make sure to send your application as soon as possible.


Place

Kalmar/Nybro


Form of emplyment

Extra-vid-behov


Salary

Enligt Handels kollektivavtal.


SRB söker butikspersonal till extrajobb i Kalmar/Nybro

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av extrajobb i butik med eget ansvar? Vi söker nu en person som vill arbeta extra som Merchandiser i Kalmar och Nybro.

Vi erbjuder
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler uppdrag framöver.

Vi söker dig
Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill vara med i vår vikariepool och jobba i framförallt Kalmar och Nybro vid sjukdom eller semester hos den ordinarie personalen samt under kampanjer och andra arbetstoppar. En tjänst som är perfekt vid sidan av studierna eller som komplement till ett deltidsjobb. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Om oss
SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud av merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Ansök
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.Kontaktinformation


Rekryteringsansvarig
Felicia Foday, 08-120 020 49