SRB
Profession

Butiksmedarbetare


Due date

26-05-2019

Selection process is ongoing so make sure to send your application as soon as possible.


Place

Arvidsjaur


Hours per week

4


Salary

Enligt Handels kollektivavtal


SRB söker butikspersonal till varuplock i Arvidsjaur

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av arbete i butik med eget ansvar? Vi söker nu en person som vill arbeta på deltid med varuplock i Arvidsjaur.

Vi erbjuder
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som butiksmedarbetare kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Arbetet i butik sker självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB. Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler timmar framöver.

Vi söker dig
Som butiksmedarbetare hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är framåt, är snabb på att se lösningar och har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du är noggrann, ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt.

Vi söker dig som vill jobba ca 4 h varje torsdag med beställning och varuplock på en större butik i Arvidsjaur. Det är meriterande för tjänsten om du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Om oss
SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 400 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud av merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Om tjänsten
Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Ansök
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbeteKontaktinformation


Rekryteringsansvarig
Anna Welin, 08-120 020 66