SRB
Yrkesroll

Butiksdemonstratör


Sista ansökningsdag

17-11-2019

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.


Ort

Stockholm


Anställningsform

Visstid


Antal timmar per vecka

15


Lön

Enligt Handels kollektivavtal


Butiksdemonstratör för LYFT

Är du en varm och glad person som utan svårigheter kan prata och ta kontakt med nya människor? Vi söker nu en person som vill arbeta som Butiksdemonstratör för LYFT under november och början av december i Stockholm.

Arbetsuppgifter
SRB har fått det roliga uppdraget att bistå vår kund BAT (British American Tobacco) med att demonstrera och dela ut samples av deras produkt LYFT till potentiella kunder i butik.

LYFT är en tobaksfri snusprodukt och uppdraget går ut på att prata om produkten och kunden erbjuds gratis exemplar av produkten om de anmäler sig till kundregistret.

Omfattningen för uppdraget är ett antal heldagar, främst vardagar men även enstaka helgdagar kan förekomma (med OB ersättning). Vi demar i utvalda servicebutiker, såsom större tobaks- och godisbutiker, under november och början av december. Bra utbildning och mer information om produkterna och upplägget tillkommer såklart innan uppdragets start.

Arbetsvillkor
Visstidsanställning under november och början av december, men viss möjlighet till förlängning.

Lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara över 25 år.

Om oss
SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.Kontaktinformation


Rekryteringsansvarig
Anna Welin
08-120 020 66