SRB
Yrkesroll

Butiksmedarbetare/Merchandiser


Sista ansökningsdag

31-10-2019

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.


Ort

Göteborg


Anställningsform

Visstidsanställning


Lön

Enligt Handels kollektivavtal


Påfyllning av lösviktsgodis under Halloween i Göteborg

Vill du vara med och säkerställa att alla häxor och spöken får sitt efterlängtade godis under Halloween? Trivs du dessutom i butiksmiljön och gillar att jobba under högt tempo? Då kan det vara dig vi söker till vårt Halloweenuppdrag v. 43 & 44 i Göteborg!

Om dig
Vi söker dig som vill arbeta med påfyllning av lösviktsgodis inför och under Halloween i dagligvaruhandelsbutiker runt om Göteborg. Arbetet kommer att vara förlagt under v. 43 och 44, både vardagar och helger. Vid intresse finns det även möjlighet att jobba extra både innan och efter denna perioden.

Som Merchandiser/butiksmedarbetare hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en lösningsorienterad och framåt person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är van att arbeta under högt tempo.

Det är meriterande för tjänsten om du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter till utveckling och för rätt person kan tjänsten kan vara inledningen på ett långsiktigt samarbete med fler uppdrag framöver.

Arbetsuppgifter
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. I ett fortsatt samarbete kan du även få möjlighet att jobba med ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Om oss
SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med ca 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 900 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete, merchandiserKontaktinformation


Rekryteringsansvarig
Anna Welin
08-120 020 66