SRB
Yrkesroll

Butiksmedarbetare/Merchandiser


Sista ansökningsdag

22-12-2019

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.


Ort

Tranås


Anställningsform

Extra vid behov


Lön

Enligt Handels kollektivavtal


SRB söker butikspersonal till extrajobb i Tranås

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av arbete i butik med eget ansvar? Vi söker nu en person som vill arbeta extra med varuplock i Tranås med omnejd.

Om oss
SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Om dig
Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och är duktig på att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill vara med i vår vikariepool och jobba i Tranås med omnejd vid sjukdom eller semester hos den ordinarie personalen samt under kampanjer och andra arbetstoppar. En tjänst som är perfekt vid sidan av studierna eller som komplement till ett deltidsjobb. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Arbetsuppgifter
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbeteKontaktinformation


Rekryteringsansvarig
Anna Welin
08-120 020 66