SRB
Yrkesroll

Butiksmedarbetare/Merchandiser


Sista ansökningsdag

15-12-2019

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.


Ort

Göteborg


Anställningsform

Vikariat


Lön

Enligt Handels kollektivavtal


SRB söker butikspersonal till semestervikariat över jul i Göteborg

Är du en driftig och självgående person som vill jobba extra i dagligvaruhandeln inför och under jul i Stockholm? Just nu söker vi en semestervikarie som kan jobba 23-27 december i Göteborg. Möjlighet till utbildning och extrajobb innan dess är mycket meriterande.

Arbetsuppgifter
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt se till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även att få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Du kommer i denna tjänst framförallt jobba i butiker inom dagligvaruhandeln och med lösvikts- och naturgodis. Arbetet i butik sker självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Om dig
Som Butiksmedarbetare/Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill jobba minst 10 timmar i Göteborg under v. 52, (23-27 december). Utbildning sker senast under v. 51, men kan tidigareläggas beroende på önskemål och tillgänglighet. Arbetet är förlagt dagtid måndag till fredag i olika butiker inom dagligvaruhandeln och för att ha möjlighet att ta sig mellan butikerna behöver man ha tillgång till egen bil samt körkort. Vid intresse finns det även möjlighet att arbeta mer med andra uppdrag både innan och efter vikariatet. Det är positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Om oss
SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med ca 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 900 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom DVH/retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbeteKontaktinformation


Rekryteringsansvarig
Anna Welin
08-120 020 66