SRB
Yrkesroll

Butiksmedarbetare/Merchandiser


Sista ansökningsdag

29-12-2019

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.


Ort

Södra Stockholm


Anställningsform

Tillsvidare med inledande provanställning


Antal timmar per vecka

15


Lön

Enligt Handels kollektivavtal


SRB söker butikspersonal till södra Stockholm

Är du en driftig och självgående person som trivs med att arbeta i butik? Vi söker nu dig som vill arbeta 15-20 h/vecka med påfyllning och beställning av varor i butiker.

Arbetsuppgifter

Vi på SRB jobbar på uppdrag av kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras produkter är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att säkerställa att varorna i hyllorna är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du är även ansvarig över att lägga beställningar och att avdelningen är ren och snygg.

Arbetet i butik sker självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din områdesansvarige och andra stödfunktioner internt på SRB.

Om dig

Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är snabb på att se lösningar och har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du är noggrann, ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt.

Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil, då du kommer att arbeta i flera butiker samma dag. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Om oss

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med ca 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 900 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom DVH/retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Arbetsvillkor

Tjänsten är tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning.

Lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.

Arbetet är förlagt dagtid vardagar med bedömd arbetstid 15-20 h/vecka.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbeteKontaktinformation


Rekryteringsansvarig

Benny Westblom

08-12002043